Що нового?

Поповнення вітрини: INNUOS ZENmini Mk3 + LPSU

Вже в наявності для прослуховування!


Тих, хто вважає, що слухати музику з персонального комп'ютера чи ноутбука цілком достатньо - спеціалізований музичний сервер/стрімер плеєр INNUOS ZENmini Mk3 + LPSU переконає у зворотньому!

Хоч цей музичний сервер - наймолодший в сімействі Innuos - однак різницю між відтворенням музики з ПК і Innuos Zen Mini - ви відчуєте моментально!


Різноманіття виходів, в тому числі і аналогових - чудовий перший крок від "шумних" цифрових виходів пк, в сторону спеціалізованого музичного сервера-програвача, котрий, до речі, ще вміє автоматично оцифровувати ваші компакти, управляти музичною бібліотекою (можна вибрати з жорстким диском від 1ТБ до 8TB), інтегруватися з розумним будинком, а також підтримує Roon та мережеві сервіси Qobuz, Spotify, Tidal і т.д.!


Послухати можна з і без опційного лінійного блоку живлення. Ми послухали обидва варіанти і констатуємо - лінійний блок живлення ще більше 'оживляє' музику - і це відчутно неозброєним вухом!


Не вірите? Записуйтесь на демонстрацію прослуховування, пройшовши за посиланням, де, звісно можете переглянути, що ще цікавенького в нас на вітрині!

https://ultrahrznt.com/hifi/demostock

Поповнення вітрини