Sennheiser HD 800

1269,00

Перед Вами справжній топовий пристрій. Один раз і надовго

Зроблено в Німеччині - гарантія якості продукту


Sennheiser HD800 – відкриті навушники з динамічним випромінювачем, топова модель професійної лінійки німецького виробника. Це одні з найкращих навушників, коли-небудь створених людиною, із рекордною кількістю вкладених інновацій та витрат на розробку. Інженерам Sennheiser доручили «місію нездійсненну» – створити зручні навушники, здатні гідно суперничати із Hi-End поличковою акустикою. В усьому іншому їм надали повний «карт-бланш». І в 2009 році світ, нарешті, побачив (і почув!) класичні HD800 – підсумок десятків тисяч людино-годин кропіткої дослідницької роботи, в ході якої навіть зареєстрували 3 патенти. Навушники виявилися настільки вдалими, на голову випередивши попередніх флагманів – що до сьогодні очолюють лінійку HD, призначену для професіоналів та найвимогливіших слухачів. У 2016 році випущено додаткову ревізію HD800S, яка ґрунтується на міцному фундаменті класичних HD800 – із невеликим відмінностями у звучанні та вигляді.

HD800 належать до привілейованого кола моделей, збірку яких Sennheiser не довіряє стороннім виконавцям та повністю здійснює власними силами, прямо в штаб-квартирі у місті Ведемарк, Німеччина. Перш ніж відправити покупцеві, кожен екземпляр тестують, а результати вимірювань – заносять до архіву, доступного на офіційному сайті за серійним номером конкретних навушників.

Модель комплектується кабелем аудіофільського класу завдовжки 3 метри виконаним з безкисневої міді з стандартним 6,3мм конектором. Кабель симетричний Y-подібної конфігурації, тобто підключення кожної чашки здійснюється незалежно, через надійний фіксатор. 4 жили проводу дають загальну площу перерізу 36 AWG (близько 0,012 мм2) і захищені тефлоновою ізоляцією під тканинним обплетенням, підсиленим волокном з надміцного кевлару.


Sennheiser завжди відрізнялися турботою про зручність користувачів своїх навушників, навіть простих і бюджетних. Розробляючи флагман, комфорту віддали найвищий пріоритет – нарівні зі звуковими якостями. Не дивно, що досвідчені меломани, яким пощастило ознайомитися із величезною кількістю моделей, саме цю визнали найзручнішою з усіх. Амбушюри HD800 виготовлені з м’якої, дихаючої мікрофібри. Вони просторі та глибокі – тому вушні раковини всередині ні до чого не торкаються. Навушники утримуються за допомогою наголів’я, оздобленого тим самим приємним на дотик матеріалом, що й амбушюри. Там, де вона торкається черепу – тканина заповнена м’яким матеріалом, що виконує роль подушки.


За рахунок повністю відкритих чашок, повітря біля вух не застоюється і не перегрівається. Враховуючи, що і без того скромну вагу навушників рівномірно розподілено уздовж лінії наголів’я – легко взагалі забути про те, що на голові сидить щось зайве. До речі, коли грає музика – відчуття тільки кріпне. Виникає автентичний і цілковитий ефект присутності на живому концерті – або в кімнаті з поличковими моніторами найвищого класу.


Серед навушників із динамічним випромінювачем – Sennheiser HD800 забезпечують найбільш природне, реалістичне звучання, яке повністю захоплює слухача. «Серцем» цієї моделі виступають величезні мембрани діаметру 56мм (абсолютний рекорд на 2009 рік). Однак динаміки примітні не стільки розмірами, скільки унікальною запатентованою конструкцією у вигляді кільця.


Кожен екземпляр HD800 налаштовують на максимально лінійну АЧХ, як професійний інструмент – тому казати про подачу чи який-небудь особливий «звуковий почерк» цих навушників недоречно. Вони взагалі нічого не додають від себе, уособлюючи еталон моніторності та цілковитої акустичної чесності. Феноменальні швидкісні характеристики, приголомшливі розділення і детальність гарантують особливе задоволення від сольних партій живих інструментів. Навушникам вдається передати найменші нюанси звучання, такі як вібрації гортані або залишкове коливання струни після щипку. Аж до фактури інструментів та акустичних властивостей приміщення, в якому проводився запис. Вам без сумніву захочеться вслухатися, оцінюючи істинне звучання інструменту у всьому розмаїтті відтінків. Наче вишукану страву, яку варто смакувати без поспіху, насолоджуючись кожним шматочком, не змішуючи з іншими стравами.

Меломанам, які звикли до більш мейнстримних навушників, спочатку може видатися, наче низьких частот недостатньо. Дійсно, басу в HD800 кількісно не так багато – щоб зберегти нейтральність і не відволікати від взірцевого СЧ/ВЧ-діапазону. Проте глибина НЧ – вражає. Завдяки великому розміру випромінювачів, вона опускається до такого рівня, на якому сприймається вже не стільки як звук, скільки за тактильними відчуттями, вібраціями. Наче майстри Sennheiser сховали всередині невеличкий сабвуфер.

Технічні характеристики

Навушники Sennheiser HD 800 S

Артикул - 506911
Гарантія, міс. - 24
Тип підключення - дротовий
Довжина кабелю, - 3м
Роз'єм - джек 6,3 мм, перехідник на джек 3.5мм
Конструкція - відкрита
Тип амбушюр - повністю охоплюючі
Тип перетворювача - динамічний
Відтворювані частоти, Гц 4-51000
Опір, Ом - 300
Чутливість - 102 дБ
Коефіцієнт нелінійних спотворень, КНС (1 кГц, 1 Вт RMS) - 0.02%
Колір- Чорний
Контактний тиск, H3.4
Вага, г - 330
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone