Навушники ZMF Verite Closed Monkeypod

2444,00
  • Чашs із натурального дерева мають вsдмінні акустичні властивості, що позитивно впливає на звук та підсилює естетичну складову
  • Ручна робота це завжди кропітке ставлення майстра, гарантія якості та деякий шарм, який Ви отримаєте разом з продуктом
  • Перед Вами справжній топовий пристрій. Один раз і надовго
  • Made in USA це дійсно круто, оскільки ринок у США дуже розвинений, і робити не якісний продукт невигідно

Створення кожної нової моделі від ZMF – це незвичайний та амбітний виклик, який дозволяє розробникам компанії розширювати межі можливого в сфері якості звуку. Verite Closed Monkeypod – це одні з найкращих закритих навушників в світі, вони є орієнтиром для багатьох досвідчених аудіофілів. Якщо ви хочете отримати свій Hi-End серед преміальних пристроїв ручної роботи, якщо ви віддаєте перевагу природній музичній подачі з максимальною роздільною здатністю – це дійсно ваш вибір.


Крім відмінного звучання, навушники Verite Closed успадкували від своїх іменитих попередників оригінальний і стильний зовнішній вигляд. Круглі чаші виробляються з екзотичного дощового дерева (Monkeypod або мавпяче дерево), яке росте в тропічному поясі Південної Америки. Масив деревини ретельно відбирається і шліфується вручну, щоб виключити можливість використання матеріалів з найменшими дефектами. Варто відзначити, що Monkeypod був обраний в якості основи для чаш невипадково. Ця порода дерева, яка завдяки своїй твердості, створює оптимальні акустичні умови для розкриття всіх можливостей берилієвого драйвера, підкреслюючи тим самим еталонну роздільну здатність моделі. Як матеріал для наголів'я використовується анодований алюміній – один з найбільш зносостійких сучасних металів, популярних серед виробників навушників. При цьому форма наголів'я продумана таким чином, щоб вага всієї конструкції розподілялася рівномірно, – щоб Ви не відчували втоми від довгого носіння навушників.

Представлена модель була створена на основі хіта від ZMF – відкритих навушників Verite. Оновлена версія відрізняється від попередника вдосконаленою закритою конструкцією, а також матеріалом драйвера. Вперше в історії бренду традиційна надтонка плівка з термопластичного еластомеру була покрита напиленням берилію. Проте інженерам вдалося зберегти впізнаваний звуковий почерк прототипу завдяки специфічному куту, під яким випромінювачі розміщуються в чашах. Застосування берилію дозволило помітно поліпшити роздільну здатність, швидкість і деталізацію звуку. При цьому тембри залишилися максимально природними, а подача – музичною та емоційною. Такого ефекту досягнуто за рахунок чудового опрацювання басів та середніх частот при дещо пом'якшених верхах. Verite Closed Monkeypod відрізняються від більшості закритих навушників особливою глибиною сцени і правильним розміщенням інструментів. Цьому сприяє складна система специфічних отворів в чашах, яка додає музичній картині легкості, більш виразного рельєфу і тривимірності. Verite Closed Monkeypod – модель, яка бездоганно підходить для тривалих занурень в прекрасний світ музики. Це флагман ZMF, який має власний неповторний почерк та взірцеву чарівність.

Характеристики

Тип навушників - Повнорозмірні накладні
Тип підключення - Провідний
Призначення - Аудіофільські, Для дому, Іміджеві
Акустичне оформлення - Напіввідкриті
Тип кріплення - Наголів'я
Тип випромінювача Динамічний

Імпеданс, Ом - 300

Чутливість, дБ - 99

Матеріал корпусу - Дерево

Тип роз'єму - 3.5мм

Тип кабелю - Двосторонній

З'ємний кабель - так

Форма коннектору - Прямий

Гарантія - 12 місяців

Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone