Audio Zenith PMX2 v2

1922,00

"Авторські" Ізодинамічні навушники -  кожен екземпляр пройшов через руки вправного майстра Алекса Зайця і за сумісництвом власника компанії Audio Zenith.

У лабораторії звуку «Зеніт» (по домовленості з шефом Oppo) взяли серійну пару навушників PM-2 і поставили перед собою завдання вивести модель в зеніт їх потенційних можливостей. І ця благородна мета була успішно досягнута. Навушники зазнали деякі зовнішні, і, найголовніше, істотні внутрішні зміни. Після доопрацювання з графіків АЧХ навушників PMX2 v2 можна зробити слайди і показувати їх на семінарах на тему «Правильний звук. Техніка досягнення ».

Перший же досвід удосконалення хороших, але не ідеальних навушників «Оппо» був вдалий. А мод другої генерації і зовсім доведений до стану «цукерочки».

Відполірована крива АЧХ вийшла майже ідеальною за рахунок серйозної модифікації овальної (в габаритах 85 на 69 мм) діафрагми девайса. Після того, як над нею поворожив Алекс (SEO Audio Zenith), мембрана стала працювати як належить - рівно і витривало - по вимірах показуючи від 3 до 5 разів менше спотворень в порівнянні з немодифікованим виробом. Мета - нормалізація руху діафрагми - була досягнута шляхом докорінної переробки оригінальної магнітної та демпфувальної систем.

З одного боку, діафрагму «навчили» стабільно працювати при будь-яких значеннях звукового тиску (у мембрани Oppo - після 90 дБ і 300 Гц починалися амплітудні «злети і падіння»), з іншого боку, в «Зеніті» мембрані дали свободу, поліпшивши надходження повітря.

Результат не змусив себе довго чекати - виросла роздільна здатність навушників, розширилися межі звукової сцени, та підвищилася якість побудови стерео-картини. А при написанні відгуків фанати якісного звуку неначе змовилися і були в своїх коментарях разюче одностайні - «О! Це найкраще, що я будь коли чув! ».

Особливі якості звучання самих «Зеніту» - неперевершена лінійність, нейтральність, натуральність. У їх виконанні справжні цінителі отримають те, за чим ганяються - чистий звук «як він є».

Інженерний талант і майстерність Audio Zenith вивели модель PMX2 на рівень кращих світових зразків повнорозмірних навушників.

Так, базисом послужила модель Oppo, але PMX2 v2 - це вже не «Оппо», а самостійна одиниця, народжена в Audio Zenith.

Тип: Повнорозмірні накладні
Призначення: Аудіофільскі, для дому
Чутливість: 95дБ
Тип роз'єму - 6.3мм
Довжина кабелю: 3м
Тип випромінювача: ізодинамічний
Маретіал корпусу: метал
Діапазон частот: 20 - 20000Гц
Гарантія: 12 місяців
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone