Sennheiser EPOS ADAPT 460T​

299,00
Ця компактна бездротова гарнітура з нашийним ободом і вбудованою системою активного шумопригнічення не лише відтворює виключно якісний і природний звук, але також дає змогу завжди залишатися на зв'язку і спокійно працювати, де завгодно, зокрема й у мобільному режимі. І навіть у дуже галасливому оточенні обід гарнітури вчасно попередить про дзвінок м'яким, але чітким вібросигналом, а отже, жодного важливого вхідного ви ніколи не згаєте.


Основні переваги моделі ADAPT 460T

  • виняткова чіткість і виразність звучання мовлення під час кожної телефонної розмови;
  • адаптивна система активного шумопригнічення дає змогу повністю зосередиться на роботі будь-де і будь-коли;
  • найвища якість зв'язку незалежно від особливостей платформи комунікацій, до якої підключена гарнітура (сертифікат відповідності стандартам технології Microsoft Teams);
  • комфорт, функціональність та надійність;
  • можливість одночасного підключення по Bluetooth-каналу до смартфона і до будь-якого іншого сумісного пристрою зв'язку;
  • цілий день без підзарядки.

Класний звук завжди з вами


Компактний Bluetooth-адаптер
Дає змогу легко й просто підключити гарнітуру до ноутбука чи настільного комп'ютера.


Зручне й зрозуміле управління
Роздільні фізичні кнопки управління найбільш актуальними функціями пристрою (Відповідь / завершення виклику, включення / вимикання системи адаптивного шумозаглушення, регулювання гучності), окрема кнопка швидкого доступу до функцій Microsoft Teams;


Лаконічний дизайн, якісний зв'язок
Модель орієнтована на сучасного бізнес-користувача, тому відрізняється зручною ергономікою, завжди виглядає достатньою мірою елегантно й доречно та, найголовніше, відтворює звук і передає мовлення з найвищою якістю. Окрім того, конструкція з нашийним ободом добре збалансована, тому гарнітура здається практично невагомою. І тому, де б ви не опинилися зі своєю ADAPT 460T, вона завжди й усюди готова допомогти вам реалізувати свій професійний потенціал з максимальною повнотою.


Працювати з повною віддачею допоможе система шумопригнічення
За допомогою відразу чотирьох мікрофонів адаптивна система АШП гарнітури безперервно сканує зовнішній аудіофон і плавно регулює рівень шумопригнічення, ефективно видаляючи як звуки відкритого офісу, так і шум вітру, коли ви перебуваєте поза приміщенням. Таким чином, ваша ADAPT 460T дає змогу повністю контролювати звукове оточення і працювати з повною віддачею практично де завгодно.


Відмінний зв'язок при роботі з Microsoft Teams
ADAPT 460T оптимізована для роботи з корпоративною платформою Microsoft Teams і має спеціальний сертифікат відповідності.


Комфортна й функціональна
Гарнітура дуже легка й зручна. Вона комплектується набором з 4 пар вушних вкладишів-амбушюр різної форми і розмірів, завдяки чому навушники ADAPT 460T ідеально розміщуються у вушному каналі будь-якого діаметру і конфігурації, досить щільно утримуються на своєму місці, але ніколи не створюють відчуття дискомфорту. Плюс до цього, ця гарнітура завжди може працювати і як одностороння, і як двостороння.


Стильний кейс для транспортування і зберігання
У комплекті поставки моделі ADAPT 460T передбачений фірмовий жорсткий кейс, у якому гарнітуру зручно зберігати і носити чи возити з собою.


Завжди на зв'язку з оточенням
Технологія EPOS Voice™ дозволяє швидко, буквально однією кнопкою, перемкнутися на зовнішній звук, коли потрібно щось або когось послухати, не знімаючи для цього щоразу гарнітуру з голови.


Жодного пропущеного дзвінка
Обід гарнітури вчасно попередить про дзвінок м'яким, але чітким вібросигналом, а отже, жодного важливого вхідного ви ніколи не згаєте.


Перемикатися між різними пристроями можна швидко й просто
Технологія Multi-point дає змогу підключати гарнітуру по Bluetooth-каналу одночасно до смартфона і до будь-якого іншого сумісного пристрою зв'язку. При цьому ADAPT 460T зберігає в пам'яті до 8 таких пристроїв, і перепідключати їх щоразу не потрібно.


Цілий день без підзарядки
З живленням від вбудованого акумулятора ADAPT 460T в активному режимі працює до 14 годин, забезпечуючи якісний звук і зв'язок протягом усього робочого дня, незалежно від того, де ви перебуваєте і чим займаєтеся.


Комплектація:

  • бездротова гарнітура з нашийним ободом EPOS / Sennheiser ADAPT 460T;
  • 4 пари змінних амбушюр з м'якого силікону (пара кожного типу поставляється у розмірах XS, S, M і L);
  • кабель USB;
  • USB-адаптер BTD 800;
  • зарядний кабель-адаптер USB-A-на-USB-C;
  • фірмовий кейс для зберігання і транспортування гарнітури;
  • короткий посібник користувача зі швидкого підключення гарнітури;
  • короткий посібник користувача з безпечної експлуатації гарнітури.


Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone