Aurender N10

8450,00
Aurender N10: взірцевий кешуючий музичний сервер / стрімер топ рівня!
Наполегливо рекомендуємо власникам систем Hi-End класу!

8TB внутрішньої пам'яті замінять складні "танці з бубном" з NAS серверами - котрі, часто повільні та не оптимізовані для прослуховування музики на найвищому рівні. Для скептиків - без проблем продемонструємо різницю.

Надзвичайно зручне та швидке керування та підтримка потокових сервісів Tidal, Qobuz а також підтримка Apple Airplay, підтримка DSD та MQA - вдихнуть життя у Вашу музичну бібліотеку.

Підключайте в Ваш улюблений ЦАП (Рекомендовано використовувати AES/EBU чи coaxial з'єднання - для максимальної якості) - і Ви відчуєте як зникає завіса між Вами та музикою - Ви здивуєтесь скільки інформації заховано в "нуликах та одиничках", про котру Ви і не здогадувались.

Такий рівень досягається за рахунок дуже якісних компонентів та інженерних 'викрутасів' інженерів-фанатів максимально якісного відтворення:
- дизайн всіх плат, в тому числі - блок живлення, розроблений інженерами Aurender
- SSD на 240GB - кешує композицію чи цілий альбом і вимикає жорсткі диски на час відтворення - це дозволяє продовжити їх життя і уникнути небажаних внутрішніх шумів.
- повністю лінійне живлення
- пасивне охолодження
- AES/EBU, BNC, Coaxial, та оптичні виходи надзвичайної якості за рахунок ультра точного OXCO clock механізму, температура якого тримається стабільною, щоби уникнути можливого джитеру (спотворень) спричиненою стрибками температури і отримати максимально чистий сигнал в ЦАП.
- є також ізольований високоякісний USB вихід
Ми слухали з нашим взірцевим цапом PS Audio Direct Stream Dac - краще наш ЦАП ще не звучав!
Рекомендований компонент класу А+ по версії авторитетного Stereophile: https://www.stereophile.com/.../recommended-components...
Однак рекомендуємо не вірити на слово - а переконатись на власні вуха, записавшись на демонстрацію прослуховування
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone