Primare I15 Prisma

1500,00
Компактний та дуже здібний - Primare i15 Prisma!

Тільки з'єднайте з колонками - і у Вас готова повноцінна музична система!
Підсилювач-мережевий програвач "все-в-одному" Primare i15 prisma - унікум в своєму ціновому сегменті: якість та функціонал - дуже приємно дивують - легко конкурує і з дорожчими апаратами.

- Підтримує безліч потокових сервісів (Tidal, Spotify, Qobuz, Deezer, Soundcloud та ін.), - десятки мільйонів пісень у Вас на долоні! (До речі, Primare надають 3 місяці безкоштовного користування підпискою Tidal Hi-Fi!)

- Має вбудовані Chromecast та Apple Airplay: мульти-кімнатні можливості, сотні сервісів стають доступними - а також звук з вашого айфона чи мак-бука - без проблем!

- Вміє грати по Ethernet, WiFi, Bluetooth, а також з флешки!

- Різноманіття цифрових входів (яких є більше ніж вдосталь) дозволить без проблем підключити ПК, ТВ, приставку і т.д.
- Аналогові вхід та вихід

- Потужність: 2 x 60W/100W 8/4 ohms - ефективність модулів підсилення Hypex легко справляються як з "поличними" так і з "підлоговими" (в межах розумного звісно) колонками!

- Розміри: 350 x 73 x 329 mm (Ширина х Висота х Глибина) - займе мінімум місця у Вашій оселі, а можливість керування з телефону чи планшета - дозволяють взагалі його сховати!

А що зі звуком? О, тут Вас чекає енергія і натиск, жвавість і живість, універсальність в звучанні будь якого жанру музики. Записи тут мають грунтовність тілесність, подача ледь темнувата, але лише трішки, середні і високі формують добру мікродинаміку і чудове розділення звуків та інструментів, фактурність вокалу через це дуже приємна для слуху, а низи тут швидкі розбірливі, міцні і де треба глибокі, – насолода від бас гітари, віолончелі, органу, чи електронних синтетичних звуків така, що хочеться забути про все, і слухати, слухати, слухати.

Ми слухали у різних поєднаннях акустичних систем, і ніде Primare не спасував, всюди виказав зразковий контроль над звуком, при різних рівнях гучності залишаючись розбірливим і емоційним в прослуховуванні.

Такий універсальний апарат просто треба послухати особисто, бо лише Ваш слух вловить важливі для Вас звукові нюанси.
Записуйтесь на демонстрацію прослуховування та готуйтесь до вражень!
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone