Roksan Attessa Streaming Amplifier

2209,00
Опис
Roksan Attessa Streaming Amplifier - це мережевий програвач з підсилювачем, який може використовуватися в декількох кімнатах будинку і сумісний з більшістю потокових музичних сервісів. Має вбудований ЦАП і всі інші стандартні функції інтегрованого підсилювача, такі як RCA і цифрові входи. Отримайте доступ до всієї своєї музики з різних пристроїв за допомогою одного інтуїтивно зрозумілого диска управління. Комбінація потужного інтегрованого підсилювача і аудіотехнології BluOS дозволяє домогтися високої якості без будь-яких ускладнень.
Потужний підсилювач

Roksan Attessa має потужний інтегрований підсилювач (130 Вт на канал при 4 Ом або 80 Вт на канал при 8 Ом) призначений для отримання максимальної віддачі від величезного діапазону динаміків.

Управління одним дотиком

Можливість вибору пристрою, гучності або встановленої станції у вас на долоні з MaestroUnite. Графічний інтерфейс з тактильним зворотним зв'язком дозволяє легко вибирати гучність прослуховування або джерело.

Потокові служби і сумісність

Підтримує 20+ потокових сервісів з можливістю потокової передачі до 64 зон, і все це з легкістю управління за допомогою смартфона або планшета. Attessa Streaming Amp також сумісний з телевізорами, програвачами, ігровими консолями, CD Transports і т. д.

BluOS

Має три попередні налаштування BluOS, які призначаються самостійно і доступні безпосередньо зі списку входів, що забезпечує миттєвий безперешкодний доступ.

Фонокорректор з рухомим магнітом

Забудьте про додаткові аксесуари або пристроях. Roksan Attessa Streaming Amplifier має вбудований фонокоректор ММ, що дозволяє легко підключити програвач вінілу і насолоджуватися улюбленими записами.

Гнучкість підключення

Має широкі можливості підключень, включаючи AirPlay 2 і Bluetooth.

Зовнішній вигляд

Підсилювач Roksan Attessa Streaming Amplifier був розроблений власними силами в Великобританії і виготовлений з міцної сталі і алюмінію для забезпечення міцної конструкції. Непомітні антени не видно користувачеві, що створює гладкий і акуратний дизайн.

Характеристики Roksan Attessa Streaming Amplifier:

- Вбудований ЦАП, PCM 24 біт / 96 кГц
- Підтримка BluOS, до 64 незалежних музичних зон
- Підтримувані аудіоформати MP3, AAC, WMA, OGG, WMA-L, ALAC, OPUS, MQA, FLAC, WAV, AIFF, а також DSD-формат, конвертований за допомогою комп'ютерної програми BluOS
- Підтримувані хмарні сервіси / online-сервіси Amazon Alexa, Amazon Music, Spotify Connect, TIDAL Connect, Deezer, Qobuz, HDTracks, HighResAudio, Murfie, JUKE, Napster, Slacker Radio, KKBox, Bugs
- Підтримувані Інтернет-радіостанції TuneIn Radio, iHeartRadio, Calm Radio, Radio Paradise
- Підтримувані системи автоматизованого управління Crestron, Control4 (OS 3), Control4 (2.9.1), RTI, URC, Push, Lutron, ELAN, iPort
- Входи 2 лінійних RCA (регульований A1 і фіксований A2), роз'єми MM-Фонокоректори, 2 коаксіальних (до 24 біт / 192 кГц), 2 оптичних (до 24 біт / 96 кГц), 2 х USB-порту, LAN-інтерфейс
- Виходи 3,5 мм для навушників, Pre Out (RCA) з можливістю підключення сабвуфера
- Інша комутація 2 тригерних роз'ємів, ІК-порт, заземлювальна клема
- Пульт ДУ в комплекті
- Габарити (ШхВхГ) 432x76x373 мм
- Вага 10,2 кг

Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone