Aurender A100 (Кешуючий музичний сервер / стрімер / програвач)

3900,00
Вже в наявності для прослуховування!
Кешуючий музичний сервер / стрімер / програвач - Aurender A100

Обов'язковий для прослуховування тим, хто дивиться в бік Hi-End і хоче дуже якісне джерело та програвач музичної бібліотеки з швидким та зручним управлінням!

2TB пам'яті для вашої музичною бібліотеки, аналогові та цифрові виходи, зручне управління з телефону чи планшета, підтримка потокових сервісів Tidal, Qobuz, інтернет радіо Shoutcast, підтримка Apple Airplay та можливість підключити телевізор чи приставку - роблять компонент ідеальним для тих, хто бажає універсальне рішення для відтворення музики на дорослому рівні.

А лінійний блок живлення, SSD кеш на 120ГБ, та інші інженерні "викрутаси" (https://aurender.com/a100-1/) , котрі спрямовані на досягнення аудіофільского звучання, котре в результаті переконує скептиків "цифрового" звуку.

А для тих, в кого вже є улюблений ЦАП - є також версія без аналогових виходів - https://ultrahrznt.com/hifi/electronics/tproduct/2...
Ми тестували цифровий вихід з нашим взірцевим цапом - і ми і наші клієнти констатуємо: рівень дуже серйозний - легко переграє НАС сервери, а цифровий вихід зі звичайного комп'ютера - Aurender просто декласує.

Записуйтесь на демонстрацію-прослуховування та готуйтесь до вражень!
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone