Acoustic Revive Power Sensual 18000 2.0M - з конекторами Oyaide P/C 046

835,00
Конструкція: Три багатожильних провідника з січенням 5,6 мм² кожний
Матеріал провідника: надчиста монокристальна мідь PC-Triple C
Ізоляція: поліетилен та наповнювач з натурального шовку
Екранування: мідна фольга
Зовнічня оболочка: вогнестійкий поліетилен с добавленням турмаліну
Зовнішній діаметр: 13,6 мм
Опір: 3,4 Ом/км
Виробник: Acoustic Revive (Японія)

Конектори:
Матеріал корпусу: полікарбонат, на 30% армований скловолокном • Контакти: деоксидована фосфорна бронза з покриттям із золота та палладії • Діаметр підключеного кабелю: 6,5-17,0 мм • Максимальне січення кабелю: 5,5 мм² (10 AWG) • Номінальна напруга: 250В • Номінальний ток: 16А • Виробник: Oyaide (Японія)

Силовий (мережевий) кабель Acoustic Revive Power Sensual-18000 з провідниками, виконаними з надчистої монокристальної міді PC-Triple C (Pure Copper Continuous Crystal Construction), що має виключно стабільні електричні характеристики. Як результат, низький коефіцієнт спотворень і високий коефіцієнт пропускання. Кожен з провідників укладений в ізоляцію з поліетилену.
Завдяки використанню спеціально оброблених шовкових ниток в якості демпфувального мателіару реалізується повномасштабне і енергійне звучання з мінімальним рівнем шумів та завад. Мідна фольга забезпечує 100% екранування від електромагнітних завад. Зовнішня оболонка містить натуральний порошок турмаліну, який запобігає накопиченню електростатичного заряду на поверхні кабелю.

Acoustic Revive Power Sensual 18000 володіє дуже музичним, динамічним, потужним звучанням з високою роздільною здатністю та тембровою точністю. Рекомендовані для використання в системах Hi-End, зокрема, з підсилювачами потужності, інтегральними підсилювачами та ламповим обладнанням.
Click to order
Total: 
Your Name
Your Email
Your Phone